Sabri Kolçak İlkokulu
Ufuk Mahallesi 928 Sokak No.2 Buca İZMİR
.

VİZYON

Öğrencilerimizin araştıran, araştırmaktan zevk alan bireyler olması. Öğrencilerin rahatça ders görebilecekleri ve teknolojiden yararlanacakları sınıfların sağlanması. Tüm paydaşların görev ve sorumluluklarının bilincinde olması ve oto kontrol sisteminin yerleştirilmesi.

MİSYON

Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen, Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini koruyan, geliştiren; Türk Milli Eğitimi’nin amaç ve ilkeleri doğrultusunda; kendine güvenli, çevresine saygılı, yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, demokratik, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanıyan; 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilen, ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime hazırlayan bireyler yetiştirmek için varız.

Öğretim Şekli :TAMGÜN

TAMGÜN

DOĞAL GAZ

İl Merkezine 6km- İlçe Merkezine 2km.

Ufuk Mahallesi 928 Sokak No:2 Buca/İZMİR

Okul içi sportif faaliyetler her sene düzenli olarak yapılmaktadır.