Oktay SİNANOĞLU Anısına "İzmir Bilim Olimpiyatları" Düzenlenmesi

İl Milli Eğitim Müdürlüğünce, öğrencilerin temel bilimler alanlarına ilgilerini artırmak, bilimsel düşünce sistemlerinin gelişmesine katkı sağlamak ve geleceğin bilim insanı adaylarını ortaya çıkararak farkındalık oluşturmak ve bu öğrencilere bilim yolunda destek olmak amacıyla ilimizdeki tüm özel ve resmi okullarda (ilkokul 3, 4, ortaokul 5, 6, 7, 8 ve lise hazırlık, 9. ve 10. Sınıf) öğrenim gören ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan öğrencilere yönelik olarak 2020-2021 eğitim ve öğretim yılı için bilgisayar, fen bilimleri ve matematik alanlarında Oktay SİNANOĞLU Anısına "İzmir Bilim Olimpiyatları" düzenlenecek olup; başvurmak isteyen öğrencilerimiz için "İzmir Bilim Olimpiyatları 2021 – Başvuru Kılavuzu" aşağıda sunulmuştur. Öğrencilerimize duyrulur.

Kaynak: Buca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü