BİLSEM Bireysel Değerlendirme Uygulamaları

BİLSEM Bireysel Değerlendirme Uygulamaları süreci devam etmekte olup ilgi yazı doğrultusunda, mazeretli öğrenciler için Resim yetenek alanında randevu yerleştirmeleri, öğrenci sayısına göre 05-06 Haziran 2021 tarihlerine Bakanlığımız tarafından gerçekleştirilecektir. Müzik yetenek alanında ise Bakanlığımız tarafından gerçekleştirilecek randevu yerleştirmeleri, il tanılama komisyonunca yapılacak planlamalar ve öğrencilerin mazeret durumları göz önünde bulundurularak il tanılama komisyonu tarafından 14 Haziran 2021 tarihinden başlayıp 18 Haziran tarihinde bitecek şekilde belirlenen günlere göre yapılacaktır.

Bu doğrultuda, okulumuz öğrencilerinden, müzik ve resim alanlarında yapılan bireysel değerlendirme uygulamalarına mazeretleri nedeniyle katılamayan öğrencilere ait mazeret dilekçelerinin okul idaremize teslim edilmesi gerekmektedir. Dilekçelerin teslimini ardından aynı gün sınav giriş belgeleri çıkarılacak olup: velilerimize önemle duyrulur.

Kaynak: Buca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü